· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту



29.04.2024, 00:10
Головна » Архів матеріалів
ДП «Жовківське лісове господарство» розпочало продаж новорічних ялинок. Загалом до реалізації планується заготовити 5 тис. новорічних дерев породи сосна. Основними місцями продажу стануть - магазин «Лісовичок» в с.В’язова, територія контори ДП «Жовківське ЛГ» та територія контори Зіболківського лісництва.
Вартість новорічних красунь залишиться на минулорічному рівні, а саме – в середньому 50 грн.
З метою охорони ялинкових насаджень від незаконних рубок на підприємстві створено рейдову бригаду. Вона буде патрулювати ділянки не тільки у межах діяльності лісгоспу але і долучатися до рейдів по ялинковим базарам м.Львова.
Як і у минулі роки всі новорічні деревця мають бирку що проводиться через систему електронного обліку і дозволяє покупцеві визначити місце заготівлі та легальність походження ялинки.   
  
Довідково: ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: ЖЛГ | Дата: 20.12.2013

28.11.2013 року на Київській агропромисловій
біржі відбудуться спеціалізовані біржові торги для великих переробних
підприємств. Більш детально про спеціалізовані торги можна дізнатися на сайті біржі.  

- Лоти ДП "Жовківське лісове господарство на спеціалізованих торгах»

27.11.2013 року на Товарній біржі «Львівська
Універсальна» відбудуться загальні біржові торги для переробних підприємств
малого та середнього бізнесу. Більш детально про загальні торги можна
ознайомитися на сайті біржі

- Лоти ДП "Жовківське лісове ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: ЖЛГ | Дата: 25.11.2013

Згідно програми по озелененню міст, сіл, організацій,  учбових  закладів в жовтні   біжучого    року працівники   ДП «Жовківське лісове господарство» провели озеленення  території  ТОВ «КЛІНГСПОР», яке знаходиться в м. Великі Мости.
На території підприємства лісівниками було посаджено  200  шт саджанців   ялини європейської. За виручені від посадки кошти (згідно  укладеного   договору  вартість   посадматеріалу  та  робіт   склала   11,0 тис. грн) для Великомостівського і  В’язівського лісництв, які  були задіяні  в   даній акції , було придбано   два  секори «Штіль».
Переглядів: 508 | Додав: ЖЛГ | Дата: 06.11.2013

Радісна звістка у жовтні прийшла до Великомостівської та Соснівської загальноосвітніх шкіл – тут спільними зусиллями ДП «Жовківське лісове господарство» та відділу освіти  Сокальської РДА створено учнівські лісництва. З цього приводу підписані відповідні накази.
Учні старших класів згаданих шкіл з нетерпінням чекали цієї події, адже з листопада місяця вони поповнять ряди захисників зелених багатств нашої держави.
В створених учнівських лісництвах діти будуть теоретично ознайомлюватися з навиками роботи лісівників а також закріплювати свої знання на практиці. Вже цієї осені учні зможуть долучитися до збору лісового насіння, зокрема жолудя, який навесні пустить свої перші паростки – «паростки» життя майбутніх поколінь.
Переглядів: 484 | Додав: ЖЛГ | Дата: 29.10.2013

12 вересня у ДП «Жовківське лісове господарство» відбулося святкування професійного свята – дня працівника лісу.
В урочистостях взяли участь працівники підприємства та ветерани праці, що пропрацювали у лісгоспі не один десяток років.
З привітанням та короткою доповіддю про підсумки господарської діяльності та плани роботи підприємства на майбутнє  перед присутніми виступив директор ДП «Жовківське ЛГ» Роман Колісник. Він відмітив роботу усіх структурних підрозділів і привітав переможців серед лісництв. За показниками роботи найкращим лісництвом було визнано «Соснівське», на другому місці опинилось «Великомостівське» і «бронзу» отримали працівники «Бутинського» лісництва.
Окрім підрозділів отримали відзнаки та грошові премії і кращі працівники підприємства. Серед нагороджених:
Подякою Голови Державного агентства лісових ресурсів України: Качк ... Читати далі »
Переглядів: 595 | Додав: ЖЛГ | Дата: 13.09.2013

10 вересня в Тетерівському лісгоспі (Київська область) відбувся ХVІ Всеукраїнський чемпіонат вальників лісу. За звання кращого вальника лісу змагалися вітчизняні лісоруби. До Київщини з’їхалися майже чотири десятки лісорубів з усієї України. А саме - кращі з кращих свого регіону, переможці обласних змагань.
Проведення цих змагань – це своєрідна атестація практичних навиків вальників лісу, де оцінюється якість їх праці та професіоналізм. Чемпіонат проходив в п’ять етапів: звалювання дерев, точне розкряжування, комбіноване розкряжування, обрізка сучків та монтаж пильного ланцюга. Першим з перших став представник Харківського обласного управління лісового і мисливського господарства Домашкін Сергій, друге місце посів Сидоренко Олександр (Сумське ОУЛМГ), а третє – Кухта Володимир (Львівське ОУЛМГ). Серед юніорів, а це учасники віком до 24 років, переможцем став ... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: ЖЛГ | Дата: 12.09.2013

3 вересня 2013 року у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулось чергове засідання колегії під керівництвом голови колегії - начальника управління Тирчика А.Б.
На порядок денний роботи колегії було винесено три основних питання. Про хід виконання планів будівництва лісових автомобільних доріг підприємствами управління у 2013 році доповідав начальник відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ Коновалець І.Л. Він повідомив, що підприємствами області вже збудовано та відновлено ремонтами 81,4 км земляного полотна лісових автомобільних доріг та 35,1 км облаштовано дорожнім одягом. Найвищі темпи будівництва лісових доріг спостерігаються в державних підприємствах «Бродівське ЛГ», «Дрогобицьке ЛГ», «Самбірське ЛГ», «Сколівське ЛГ», «Славське ЛГ» та «Стрийське ЛГ».
З питань рекреаційної діяль ... Читати далі »
Переглядів: 486 | Додав: ЖЛГ | Дата: 05.09.2013

30.08.2013 року в ході рейду лісової охорони ДП «Жовківське лісове господарство» в 20 кварталі В’язівського лісництва, під час скоєння крадіжки лісопродукції з лісосіки, було затримано групу лісопорушників у складі 3 чоловік на чолі з мешканцем с.Блищиводи Вихопнем Б.Я.
Затримано підводу з технологічною сировиною породи сосна у кількості 1,52м3. Сума завданих лісовому господарству збитків складає 304 грн.
По факту крадіжки готової продукції відкрито кримінальне впровадження, триває слідство.
Переглядів: 473 | Додав: ЖЛГ | Дата: 03.09.2013

30.08.2013 року на Київській агропромисловій біржі відбудуться спеціалізовані біржові торги для великих переробних підприємств. Більш детально про спеціалізовані торги можна дізнатися на сайті біржі.  
- Лоти ДП "Жовківське лісове господарство на спеціалізованих торгах»
02.09.2013 року на Товарній біржі «Львівська Універсальна» відбудуться загальні біржові торги для переробних підприємств малого та середнього бізнесу. Більш детально про загальні торги можна ознайомитися на сайті біржі
- Лоти ДП "Жовківське лісове господарство на загальних торгах»
Переглядів: 455 | Додав: ЖЛГ | Дата: 28.08.2013

Шановні колеги!
Адміністрація ДП «Жовківське лісове господарство», від імені колективу, щиросердечно вітає Вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем Незалежності України!
У цей урочистий і знаменний день відновлення та утвердження державної незалежності, про яку мріяли і за яку боролися десятки поколінь українського народу, щиро зичимо сил та наснаги у Вашому житті, міцного здоров’я, миру, щасливої долі.
Хай у Ваших домівках панує тільки радість, достаток, любов та віра у сповнення мрій і сподівань на краще майбутнє а серця наповнюються гордістю за нашу молоду державу.
... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: ЖЛГ | Дата: 22.08.2013

« 1 2 ... 44 45 46 47 48 »