· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту



23.04.2024, 12:49
Головна » Архів матеріалів
16 серпня на пожежній вишці Зіболківського лісництва ДП «Жовківське лісове господарство» встановлено систему відеоспостереження за лісовими масивами.
Новітня система моніторингу  дасть змогу оперативніше реагувати та виявляти лісові пожежі не тільки на території даного лісництва, але й у сусідніх лісництвах: зокрема В’язівському і Великомостівському, адже роботизована камера Нік Vision DS-2DF1-672 дозволяє спостерігати за лісами у радіусі близько 20 кілометрів.
Завдяки новітнім можливостям камери працівники лісової охорони можуть вести спостереження за лісовими масивами в режимі онлайн через мережу інтернет, що дозволить підприємству заощадити кошти оскільки тепер відпадає потреба в утриманні пожежних сторожів.
Незабаром такий же ком ... Читати далі »
Переглядів: 521 | Додав: ЖЛГ | Дата: 17.08.2013

У суботу 17 серпня 2013року об 18:00год. в мисливських угіддях ДП «Жовківське лісове господарство» відкривається сезон полювання на пернату дичину. Дозволеними днями полювання є субота та неділя. Власники мисливських собак лягавих порід і спанієлів з жовтня можуть полювати ще й у середу за окремими відстрілочними картками.
До полювання допускатимуться лише ті мисливці, в яких є документи на право полювання,   передбачені статтею 14 Закону України «Про мисливське господарство та полювання».
Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати:
- гусей  - 3;
- качок  - 3;
- лисок  - 5;
- курочок водяних – 4;
- голубів – 10;
- перепілок – 10;
- куликів – 10.
ДП «Жовківський ласгосп» проводить реалізацію відстрілочних карток на пернату дичину в межах установленої пропускної спроможності ... Читати далі »
Переглядів: 560 | Додав: ЖЛГ | Дата: 16.08.2013

У суботу, 3 серпня у ДП «Жовківське лісове господарство» відбувся семінар з електронного обліку деревини. Головним завданням семінару було підвищення кваліфікації працівників що здійснюють електронний облік деревини, удосконалення та усунення недоліків у діючій системі обліку.
Участь у семінарі взяли представники 8-ох рівнинних лісгоспів області (Жовківського, Рава-Руського, Львівського, Буського, Бродівського, Радехівського, Золочівського та Бібрського), Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, ДП «Укрлісконсалтинг» та представники розробників програмного забезпечення. Кожен лісгосп представляли працівники відповідальні за впровадження електронного обліку по підприємствах та системні адміністратори. З боку ДП «Жовківське ЛГ» у семінарі також взяли участь усі працівники безпосередньо залучені до ведення електронного обліку деревини.
... Читати далі »
Переглядів: 601 | Додав: ЖЛГ | Дата: 05.08.2013

У зв’язку з пожежонебезпечним періодом адміністрація ДП «Жовківське лісове господарство» звертається до місцевих мешканців  бути свідомими під час відпочинку на природі.
Основною причиною виникнення пожеж є порушення громадянами вимог Правил пожежної безпеки в лісах під час відпочинку, а також випалювання сухої трав'яної рослинності на сільгоспугіддях, пустищах та вздовж доріг. 
З ініціативи Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, головою Львівської облдержадміністрації видане розпорядження №107/0/5-13 від 12.03.2013р. «Про тимчасову заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до лісових масивів області транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки протягом 2013 року».
По ДП «Жовківське ЛГ» розроблені і затверджені в Жовківській, Сокальській та Кам’янко-Бузькій райдержадміністраціях мобілізаційно-оперативні плани ліквідації ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: ЖЛГ | Дата: 23.07.2013

12 липня 2013 року відбулось урочисте відкриття першого на Львівщині спеціалізованого магазину «Лісовичок», який розпочав  свою роботу обабіч траси Львів-Ковель у с.В’язова Жовківського району, поблизу контори В'язівського лісництва ДП «Жовківське лісове господарство». 
У відкритті «Лісовичка» взяли участь начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Тирчик А.Б., адміністрація ДП «Жовківське лісове господарство», священник Української Автокефальної церкви Святого Лазаря у м. Жовква отець Петро та місцеві жителі Жовківщини.
У вітальному слові начальник Львівського ОУЛМГ Тирчик А.Б. подякував колективу ДП «Жовківське лісове господарство» за результативну роботу та гарний старт, адже найближчим часом ще 4 торгівельні магазини мережі «Лісовичок» відкриються і у інших районах Львівщини. Цього дня, керівник обласного управління здійснив перш ... Читати далі »
Переглядів: 1025 | Додав: ЖЛГ | Дата: 15.07.2013

3622 українські держкомпанії показали збиток майже в $ 1,5 млрд. за підсумками 2012 року. Тоді як, в 2011 році вони закінчили рік з прибутком близько $ 1125000000, пише газета «Капітал».
Роботу держкомпаній аналізувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.
Найбільший мінус показав «Нафтогаз-України» - мінус $ 1,3 млрд (у позаминулому році - прибуток $ 0980000000). Але навіть без урахування «Нафтогазу» картина гнітюча: держкомпанії різко погіршили свої фінансові показники.
48 з 86 органів влади державної виявилися нікудишніми управлінцями. У тому числі 11 з 27 регіональних адміністрацій (Крим потрапив до «чорного списку»). Добре керували держкомпаніями тільки Міністерство економічного розвитку і торгівлі, Міністерство закордонних справ, Міністерство інфраструктури, Міністерство соціальної політики і Міністерство фінансів.
Також ефективними управлінцями Міністерство економічного розвитку і торгівлі назвало Державне агентство ліс ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Додав: ЖЛГ | Дата: 11.07.2013

Державне підприємство «Жовківське лісове господарство» запрошує на лісозаготівельні роботи приватних підприємців (бригади).
Основна вимога – наявність дозволу на проведення робіт з підвищеною небезпекою.
Оплата роботи – договірна.
Звертатися за адресою: Львівська обл.,  м. Жовква, вул. Лісна 3,  телефон/факс: 03 252 61838  

Адміністрація підприємства
Переглядів: 742 | Додав: ЖЛГ | Дата: 09.07.2013

На черговому засіданні колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке відбулось 2 липня 2013 року, лісівники Львівщини розглянули ряд питань щодо лісогосподарської та виробничої діяльності підприємств управління. 
У засіданні колегії взяли участь начальник управління, члени колегії управління, директори державних лісогосподарських підприємств, голова Львівської обласної організації професійної спілки працівників лісового господарства України Максимець В.Й. та менеджер ДП «Укрлісконсалтинг» Кунда В.М.
На початку засідання начальник управління – голова колегії Тирчик Андрій Богданович ознайомив присутніх з головними питаннями та завданнями, що були поставлені на колегії Держлісагентства України 27 червня 2013 року та оголосив поряд ... Читати далі »
Переглядів: 833 | Додав: ЖЛГ | Дата: 04.07.2013

На підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства протягом 12-21 червня 2013 року проходить черговий наглядовий аудит з лісової сертифікації, який проводиться незалежною аудиторською компанією «SGS QUALIFOR».
Аудит проводиться з метою підтвердження рівня ведення лісового господарства принципам та критеріям FSC (Лісової наглядової ради). Вимоги стандарту FSC дають оцінку дотримання підприємствами екологічних, соціальних та економічних вимог при здійсненні господарської діяльності, забезпечення невиснажливого та відповідального лісокористування.
Для проведення чергового наглядового аудиту були обрані три лісогосподарських підприємства: з гірської зони – ДП «Сколівське лісове господарство», рівнинної зони – ДП «Буське лісове господарство» та ДП «Жовківське лісове господарство».
ДП «Жовківське лісове господарство» аудитори відвідають в період з 1 ... Читати далі »
Переглядів: 454 | Додав: ЖЛГ | Дата: 17.06.2013

Щороку в Україні починаючи з 21 березня (дня проголошеного Генеральною асамблеєю ООН міжнародним днем лісів) до Дня Довкілля (що проводиться в Україні в третю суботу квітня) за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України, його територіальних органів та підприємств, установ і організацій галузі проводяться численні заходи в рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».
В рамках Акції в Жовківській ЗОШ №2 серед учнівської молоді району було проведено конкурси на кращий твір та кращий малюнок на тему «Людина і ліс». По результатах проведених конкурсів по підприємству видано наказ №57 «Про преміювання переможців I етапу конкурсів» яким було нагороджено цінними подарунками 20 переможців.
На початку шкільних канікул з рук керівництва підприємства переможці отримали свої призи. ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: ЖЛГ | Дата: 11.06.2013

« 1 2 ... 45 46 47 48 »