· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Друзі сайту



26.04.2024, 03:46
Головна » 2017 » Серпень » 30 » Відкрито нову технологічну лінію з переробки деревини у Жовківському лісгоспі
12:17
Відкрито нову технологічну лінію з переробки деревини у Жовківському лісгоспі

29 серпня у цеху переробки ДП «Жовківський лісгосп» відбулось урочисте відкриття нової лісопильної лінії «AKEMSAN» турецького виробництва. Для цього святкового дійства сюди були запрошені і завітали єпископ Сокальсько-Жовківської єпархії –владика Михаїл Колтун з секретарем-референтом отцем Ярославом Малишем, народний депутат Верховної Ради – Володимир Парасюк, депутат Жовківської районної ради Богдан Юрдига, Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства – Анатолій Дейнека, голова Жовківської РДА – Надія Щур, директор Радехівського лісгоспу – Степан Данькевич, директор Рава-Руського лісгоспу – Антон Косовський, працівники лісгоспу, представники громадськості та засобів масової інформації району.

Преосвященніший владика відправив молебень біля цеху переробки деревини і виступив з напутніми словами. Головне, як зазначив він – «працювати чесно у своїй країні».

Зі вступним словом до усіх присутніх звернувся директор ДП «Жовківський лісгосп» - Степан Сохнацький. У своїй доповіді він коротко виклав загальну інформацію по підприємству, його організаційній структурі. Розповів про показники виробництва підприємства, які щорічно динамічно зростають, та висловив перспективні результати від запуску нової лінії.

Впровадження нового устаткування, в яке було інвестовано понад 3,4млн. грн. власних коштів, дасть можливість суттєво збільшити обсяги випуску продукції, знизити трудомісткість виробничого процесу, удосконалити технологію обробки деревини, значно покращити якість готової продукції та створить нові робочі місця.

Як зазначив керівник підприємства, це лише початок на шляху до технічного оновлення підприємства:

«Придбання вищевказаної сучасної пилорами з допоміжним обладнанням – лише перший крок в загальній стратегії розвитку переробки деревини по підприємству. В подальшому, по мірі самоокупності устаткування, підприємство планує поглиблювати процес переробки деревини, нарощувати продуктивність та виробничі потужності через закупівлю додатково основних та допоміжних верстатів та супутнього обладнання».

Також директор подякував усім працівникам цеху переробки та колективу лісгоспу за злагоджену працю.

Нардеп Володимир Парасюк теж привітав усіх працівників підприємства з такою значимою подією та подякував особисто директору ДП «Жовківський лісгосп» за його внесок у розвиток очолюваного ним підприємства. Він висловив сподівання, що працю лісівника у нашій державі таки оцінять з достоїнством.

Зі словами вітання та підтримки до гостей і працівників лісгоспу звернувся Начальник ЛОУЛМГ Анатолій Дейнека. Він зазначив, що державні лісові підприємства є «донорами бюджету», важливою складовою народного господарства і висловив сподівання, що ліси України ніколи не перейдуть в концесію, тобто не стануть «чиїмись».

Голова Жовківської РДА підготувала грамоти-подяки для директора - Степана Сохнацького, головного інженера - Миколи Гембориса та начальника лісокомплексу – Андрія Моравського за їхній внесок у розвиток лісової галузі району, примноження та збереження лісових багатств.

Кульмінацією цього заходу стало символічне перерізування стрічки до входу в оновлений цех переробки деревини за участю Степана Сохнацького, Володимира Парасюка, Анатолія Дейнеки та Надії Щур.

За добрим християнським звичаєм, Владика Михаїл Колтун окропив нове обладнання та працівників освяченою водою для успішної і тривалої її експлуатації, і уже після цього присутні могли на власні очі побачити як працює нова технологічна лінія.

Час диктує свої правила та умови, тому для успішної діяльності підприємство повинне завжди іти в ногу з часом. Ну а вкладати кошти в нове, модернізоване обладнання – це , звичайно, інвестиція в майбутнє цілої галузі. Це заробітні плати, добробут працівників та їх родин, це нові робочі місця. Ну і зрештою, це – надія на те, що наші люди працюватимуть в Україні, а не закордоном.

Прес-служба
ДП «Жовківське лісове господарство»

Переглядів: 515 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]