· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту



26.04.2024, 19:47
Головна » 2017 » Грудень » 29 » Підбиваємо підсумки року, що минає!
10:03
Підбиваємо підсумки року, що минає!

Під завісу року, що минає, традиційно підбивають підсумки діяльності. Це дозволяє глянути на минулий рік критично, зробити висновки і на основі них будувати плани на майбутнє.
Державне підприємство «Жовківське лісове господарство» пропонує пригадати події, які мали місце протягом цих непростих, але таких насичених 12 місяців нашої діяльності!
Новий робочий рік для лісівників Жовківського лісгоспу розпочався з Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». У рамках цієї акції було відтворено 190,3 га нових лісів. До цієї роботи наші лісівники залучали молодь, держслужбовців, громадських активістів, волонтерів, шкільні лісництва.


У рамках цієї ж акції, ДП «Жовківський лісгосп» допомагало в озелененні держустанов, шкіл, садочків, медичних закладів Сокальського та Жовківського районів. 
У квітні цього року, у нас пройшло ще одне масштабне лісокультурне дійство. На території Сокальського району, у Великомостівському лісництві, уздовж траси Львів-Ковель-Володимир-Волинський, спільно з депутатами Сокальської районної ради було висаджено алею з лип загальною протяжністю 3550 метрів.


З метою підвищення екологічної культури населення, краєзнавчо-навчальною ціллю, влітку в урочищі Гарай, що на території В’язівського лісництва, було відкрито екологічну стежку. І тут, наші лісівники теж попрацювали на славу, обладнавши маршрут альтанками, лавочками та інформаційними стендами. Одним словом, зробили все, щоб кожен турист чи випадковий перехожий почували себе тут комфортно. А загалом улітку цього року було впорядковано 3 відпочинкових зони у Бутинському, Любельському та В’язівському лісництвах, а також встановлено 8 альтанок.


На шляху до технічного оновлення нашого підприємства, неможливо не згадати ще одну важливу подію, яка мала місце цього року. Впровадження в дію нової лісопильної лінії «AKEMSAN», в яку було інвестовано 3,4 млн. гривень власних коштів. 


Разом із цими здобутками та напрацюваннями, цього року гостро як ніколи перед ДП «Жовківський лісгосп» та іншими лісогосподарськими підприємствами цілої країни постала проблема масового всихання сосен, спричиненого жуком-короїдом. У цій непростій ситуації ми старались привернути увагу якомога ширшого кола громадськості, задля інформування та обізнаності з цим лихом. Семінар-обговорення на цю тему був проведений у Соснівському лісництві, в жовтні 2017 року, за участі місцевих депутатів, голів міських, сільських рад, активістів, представників ЗМІ. 


Лісогосподарські підприємства в один голос заявляють про необхідність зміни законодавчої бази у цьому питання. На жаль, проведення санітарних рубань є поки що безальтернативним способом вирішення цієї проблеми, тому для лісівників дуже важлива підтримка громадськості. Слід зауважити, що на сайті підприємства міститься уся інформація про нашу діяльність, яка постійно оновлюється.
Поряд з цими важливими у житті нашого підприємства подіями, працівники роблять щоденно свою роботу. Проводять догляд за культурами, за сіянцями в теплицях, оберігають лісові масиви від самовільних рубок, пожеж, заготовляють насіння і проводять підгодівлю диких тварин у мисливських угіддях. Займаються заготівлею деревини та переробкою її у лісокомплексі підприємства. 


Підприємство сплачує податки до місцевих бюджетів, вчасно виплачує зарплати та надає соціальні гарантії своїм працівникам, щоб кожен відчував впевненість у завтрашньому дні.
Окрім цього, за сприяння профспілкової організації, яка функціонує у Жовківському лісгоспі, було організовано дводенну поїздку у Кам'янець-Подільський, Хотин та Бакоту для працівників та членів їх родин, а також придбано 8 путівок для відпочинку на узбережжі Чорного моря.


«Жовківське лісове господарство» росте і розвивається , та не збирається зупинятися на досягнутому, адже усі розуміють, що рухаються у правильному напрямку. Колектив працює злагоджено як єдиний механізм,і щиро вірить в те, що у Новому 2018 році вдасться втілити в життя найсміливіші проекти та задуми.

Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 460 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]