· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Архів записів


Друзі сайту



26.04.2024, 13:39
Головна » 2019 » Травень » 23 » 6,5 млн податкових платежів та близько мільйона висаджених сіянців дерев!– у Жовківському лісгоспі підсумували діяльність за три місяці 2019
10:13
6,5 млн податкових платежів та близько мільйона висаджених сіянців дерев!– у Жовківському лісгоспі підсумували діяльність за три місяці 2019

У своїй діяльності лісівники Жовківщини керуються вимогами сталого розвитку, невиснажливого лісокористування — розвитку, який забезпечить прийдешнім поколінням такі ж можливості використовувати лісові ресурси, як і теперішні. Тому й зрозуміло, що основну увагу у своїй роботі акцентують на лісовідновленні! Протягом березня-квітня цього року лісівники активно відтворювали нові ліси.

Залучали до такої роботи широкі кола громадськості. Знайомили людей з особливостями роботи в лісі. Свої дерева у Жовківському лісгоспі садили прокурори і громадські активісти, прикордонники і волонтери, молоді профспілковці і представники місцевого самоврядування, вчителі і школярики, студенти і колективи цілих компаній, сім’ї з дітьми, і навіть - родини.

Маємо чим пишатись! Бо загалом, посадили майже мільйон сіянців нових дерев основних лісоутворюючих порід, допомогли у створенні нового парку імені Андрея Шептицького у Жовкві та юридично затвердили два дендропарки місцевого значення – «Під Гараєм» та «В’язівський», де полюбляють приходити на екскурсії школярі Жовківщини і Равщини.

Лісогосподарське підприємство забезпечило ефективне ведення фінансово-господарської діяльності та виконало усі планові показники. Бюджетам і державним цільовим фондам протягом січня-березня перераховано майже 6.5 млн гривень, що на 1,3 млн. гривень більше відповідного показника минулого року.

У ДП «Жовківський лісгосп» повною мірою забезпечені державні гарантії з оплати праці. Заробітна плата виплачується у встановлені законодавством терміни. Аби кожен зміг відчувати впевненість у завтрашньому дні.

Поряд з цими важливими подіями, працівники роблять щоденно свою роботу. Висівають насіння у теплицях, з турботою про наше «лісове завтра», проводять догляд за сіянцями, оберігають лісові масиви від самовільних рубок, від пожеж, самотужки прибирають їх від стихійних сміттєзвалищ, проводять цілий ряд біотехнічних заходів у мисливських угіддях. Займаються заготівлею деревини та переробкою її у лісокомплексі підприємства, забезпечуючи деревиною внутрішній ринок.

Ми переконані, що виконуючи свою роботу з усім розумінням справи, фаховістю та, безперечно, любов'ю, можна змінити країну на краще!

Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 307 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]