· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Архів записів


Друзі сайту



16.07.2024, 03:59
Головна » 2018 » Червень » 7 » Пройшов тренінг FSC для деревообробників
13:45
Пройшов тренінг FSC для деревообробників

6 червня, у рамках семінару-тренінгу «Практична реалізація вимог FSC стандартів ланцюга постачання, контрольованої деревини та використання торгових знаків» у Зіболківське лісництво на рубку головного користування (кв.41), для отримання практичних навиків, завітали учасники семінару – представники деревообробних підприємств та організацій з усієї України, під керівництвом директора Національного представництва FSC в Україні Павла Кравця. 


Директор ДП «Жовківський лісгосп» С.Сохнацький ознайомив учасників із специфікою роботи підприємства, механізмами громадського контролю, дотриманням вимог і принципів Лісової Опікунської Ради.


Про один із важливих принципів FSC для стандартів ведення лісового господарства – техніку безпеки та охорону праці на лісозаготівельних роботах присутнім розповів головний спеціаліст Львівського ОУЛМГ - В.М.Степанишин.


Учасники тренінгу мали змогу побачити як проходить заготівля та відпуск деревини через систему електронного обліку.


FSC ланцюг постачання - це шлях, по якому рухається продукція з лісу до місця, де вона продається із логотипом FSC, та можливістю відслідковувати її походження на кожному з етапів виробництва.


ДП «Жовківський лісгосп» свій перший сертифікат FSC отримало ще 2006 році.


Сертифікація ланцюга постачання необхідна виробникам, переробникам та продавцям для підтвердження того, що продукція, яка продається із логотипом FSC, походить з підприємств, в яких ліси сертифіковані. 


При дотриманні вимог FSC кожен учасник ланцюга постачання повинен мати такий сертифікат, і тільки тоді кінцевий виробник зможе поставити логотип FSC на свою продукцію.
Учасники семінару обмінялися своїми думками з приводу практичних аспектів цього тренінгу. А по усіх питаннях, що цікавили їх отримали вичерпні та змістовні відповіді.
Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 434 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]