· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Архів записів


Друзі сайту



29.03.2024, 14:57
Головна » 2017 » Грудень » 14 » Вітаємо призерів та учасників конкурсу шкільних лісництв «Збережемо ліси Львівщини для нащадків!
15:36
Вітаємо призерів та учасників конкурсу шкільних лісництв «Збережемо ліси Львівщини для нащадків!

Сьогодні, в актовому залі Департаменту екології та природніх ресурсів ОДА відбувся обласний зліт шкільних лісництв і, зокрема, нагородження переможців та учасників обласного огляду-конкурсу шкільних лісництв «Збережемо ліси Львівщини для нащадків».

Переможці та учасники конкурсу отримали цінні подарунки, матеріали для покращення матеріально-технічної бази учнівських лісництв та інформаційно-методичну літературу.

ДП «Жовківський лісгосп» було представлено два шкільних лісництва, які функціонують у нашому підприємстві. Це учнівське лісництво Червоноградської ЗОШ I-III ступенів – кер. Савіцька Н.Г. (Соснівське лісництво) та учнівське лісництво В’язівської ЗОШ I-II ст. – кер. Паляниця М.В. (В’язівське лісництво).

Ми раді вітати Соснівське шкільне лісництво за заслужене ІІ місце у конкурсі-огляді учнівських лісництв, а також лісничого Бикова В.А. , який отримав почесну грамоту та подяку за організацію діяльності учнівського колективу від організаторів конкурсу.

Сьогоднішній захід організований Комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» за підтримки Департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Опісля нагородження, лісничий В’язівського лісництва Слободяник І.В. провів для учнів шкільних лісництв Соснівки та В’язови змістовну та насичену екскурсію по території В’язівського лісництва. Учасники були вражені великим розмаїттям дерев та кущів, які ростуть у тутешньому дендропарку.

Ну а наші лісівники покладають великі надії на учнівські лісництва, вони вважають їх своїми помічниками та надійною зміною. Бо ж, сьогодні юні лісівники вчаться любити ліс, і яку б професію вони не обрали в майбутньому, ми віримо, що любов до природи, рідної землі, залишиться із ними назавжди! А це сьогодні вкрай важливо!

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм нових звершень!

Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 475 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]