· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Архів записів


Друзі сайту



19.04.2024, 21:11
Головна » 2017 » Липень » 11 » Виставка – конференція сучасної лісозаготівельної техніки у Польщі.
12:19
Виставка – конференція сучасної лісозаготівельної техніки у Польщі.

Минулої суботи, директор ДП «Жовківське лісове господарство» Степан Сохнацький взяв участь в одноденній виставці-конференції для приватних підприємств та організацій, які працюють на лісогосподарських роботах, в польському містечку Кощецин, що неподалік м.Катовіце.

Ініціатором поїздки виступив директор Рава-Руського лісгоспу – А.П. Косовський. Окрім цього, у складі делегації з нашої сторони, були – головний інженер Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства – Гром’як Ю.О., директор Радехівського лісгоспу – Данькевич С. М., Золочівського – Круть Р.Р., в. о. директора Буського лісгоспу – Яворський М.В. , науковець Лісотехнічного університету, приватний підприємець – Р.Демчина, та інші.

Тут було продемонстровано сучасну лісозаготівельну та лісогосподарську техніку: харвастери – звалювально-розкряжувальні машини, форвардери – навантажувально-транспортні машини та інші новинки спеціалізованої техніки, а також причепи, гідроманіпулятори та допоміжні інструменти. На виставковому майданчику було представлено багато виробників такої техніки, найпопулярніші серед них – Deere & Company, Komatsu, Ponsse, Logset, Rottne, Eco Log, Амкодор. Присутні мали змогу побачити цю техніку в дії безпосередньо на лісових ділянках.

Використання таких машин дозволяє звести до мінімуму участь людини в трудомісткому та небезпечному лісозаготівельному процесі, а також, максимально підвищити продуктивність праці.

Між учасниками з нашої делегації та їхніми польськими колегами відбувся жвавий діалог на тему ведення лісозаготівельної діяльності та лісового господарства вцілому.

Участь у конференціях такого роду є надзвичайно важливою для наших лісівників. Вона дає можливість побачити які методи ведення лісозаготівельної діяльності використовують у сусідніх країнах. Учасники обмінюються досвідом ведення господарства та обговорюють специфіку лісової галузі своїх країн. Так і в Кощецині, зустріч пішла на користь усім учасникам, відкрила для них багато нового в розробці сучасного технічного устаткування, машин лісової галузі, а також показала, що технічне оновлення галузі є дуже важливим для її високопродуктивного функціонування. Кожен з наших учасників їхав звідси з уже своїми планами та напрацюваннями на майбутнє по впровадженні новітніх технологій у себе на виробництві.

Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 508 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]