· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Архів записів


Друзі сайту



25.04.2024, 22:29
Головна » 2017 » Вересень » 15 » Урочистості до Дня працівника лісу
14:10
Урочистості до Дня працівника лісу

З приходом золотої осені, щорічно у третю неділю вересня в Україні прийнято святкувати День працівників лісу. Це свято для людей, які нерозривно пов’язали свою долю з лісом. Професія лісівника, швидше за все – покликання, бо потребує повної самовіддачі і жертовності. Поряд з цим, це ще й дуже відповідальна та благородна робота. Лісівники сьогоднішні величезною мірою впливають на те, яким буде ліс завтрішній, яким його отримають прийдешні покоління. Великі надії та сподівання покладені на людей цієї професії!

14 вересня в ДП «Жовківське лісове господарство» відбулись урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу. На цьому заході були присутні заступник голови Жовківської РДА – Любов Дунець, настоятель храму св. Йосафата - о. Михайло , ветерани лісового господарства, лісничі та працівники лісництв, а також працівники апарату управління.

Розпочались урочистості із святкового молебня біля каплички Богородиці, біля контори підприємства. Усі присутні спільно молилися за здоров’я, мир та процвітання, за добробут та успіх підприємства і його працівників.

Опісля цього, з вітальними словами до присутніх звернувся директор підприємства С. Сохнацький. У своїй святковій промові керівник лісгоспу коротко підбив підсумки діяльності восьми місяців 2017 року. Розповів про те, над чим працює підприємство сьогодні, та окреслив плани на майбутнє. Очільник підприємства вручив почесні грамоти та грошові премії кращим працівникам підприємства. Так на рівні лісгоспу були відзначені: Мокрій Б.,Харко Р., Паламар В., Климчук А., Білецький М., Левочко М., Блятник Т., Волос М., Бай С., Білецький Б., Сало В., Бігун В., Бутинець М..

Почесною грамотою ЛОУЛМГ нагороджено Мавдрика А., А грамотою Львівської облради Косацьку Л.М. . Грамотою ДАЛРУ – Кравця О. .

Медаллю міністерства оборони «За сприяння збройним силам України» та з нагоди професійного свята, нагороджено директора підприємства – С. Сохнацького.

Заступник голови райдержадміністрації Л. Дунець високо оцінила щоденний вклад працівників лісу у збереження «зеленого» скарбу держави. З її рук отримали грамоти від ЖРДА та районної ради – Сохнацький С., Карпа С., Ломага М., Пущінська Г., Канцір В. .

«Жовківський лісгосп» завжди пам’ятає і дбає про своїх пенсіонерів. Так і цьогоріч, ветерани лісового господарства завітали на свято у дружню лісівничу родину. Вони отримали грошові премії та квіти, як знак вдячності за свою багаторічну працю.

ПРЕС-СЛУЖБА ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 491 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]