· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Архів записів


Друзі сайту



25.04.2024, 23:44
Головна » 2013 » Серпень » 5 » У Жовківському лісгоспі відбувся семінар з електронного обліку деревини
10:43
У Жовківському лісгоспі відбувся семінар з електронного обліку деревини
У суботу, 3 серпня у ДП «Жовківське лісове господарство» відбувся семінар з електронного обліку деревини. Головним завданням семінару було підвищення кваліфікації працівників що здійснюють електронний облік деревини, удосконалення та усунення недоліків у діючій системі обліку.
Участь у семінарі взяли представники 8-ох рівнинних лісгоспів області (Жовківського, Рава-Руського, Львівського, Буського, Бродівського, Радехівського, Золочівського та Бібрського), Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, ДП «Укрлісконсалтинг» та представники розробників програмного забезпечення. Кожен лісгосп представляли працівники відповідальні за впровадження електронного обліку по підприємствах та системні адміністратори. З боку ДП «Жовківське ЛГ» у семінарі також взяли участь усі працівники безпосередньо залучені до ведення електронного обліку деревини.
Головні спеціалісти Львівського ОУЛМГ доповіли про загальний стан справ у впровадженні електронного обліку деревини на державних лісогосподарських підприємствах Львівщини. Згодом з аналізом по кожному підприємству виступали працівники відповідальні за впровадження електронного обліку. Вони доповідали про стан ведення обліку, забезпечення технікою для здійснення електронного обліку, озвучували проблеми та пропозиції щодо функціонування системи в цілому.
Представники ДП «Укрлісконсалтинг» проаналізували показники роботи кожного підприємства та на прикладі бази даних електронного обліку ДП «Жовківське лісове господарство» вказали на виявлені недоліки у роботі системи. Вислухавши всі пропозиції, пообіцяли внести відповідні зміни до роботи системи електронного обліку деревини на центральному рівні.
Підбиваючи підсумки, учасники семінару залишились задоволеними отриманими коментарями та відповідями на питання що їх цікавили, тепер кожен з них проведе такий же семінар на своєму підприємстві залучивши до нього безпосередніх виконавців що займаються електронним обліком.
 
Довідково: електронний облік деревини розпочався у ДП «Жовківське ЛГ» з В’язівського лісництва в лютому місяці 2013 року. Починаючи з травня електронний облік покриває 100% операцій у заготівлі, вивозці та реалізації деревини. Станом на 01 серпня (починаючи з 01 лютого 2013 року) засобами електронного обліку деревини прийнято 14440 м3 деревини (60,3% до заготовленої). Працівники що здійснюють електронний облік деревини залучаються при проведення відводів маркуючи особливо цінну деревину. Згідно до наказів по підприємству усі працівники залученні до ведення електронного обліку, відповідно до економічних показників роботи – преміюються.
Переглядів: 602 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]