· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Архів записів


Друзі сайту



25.04.2024, 06:00
Головна » 2017 » Квітень » 25 » Спільними зусиллями посадили липову алею!
06:07
Спільними зусиллями посадили липову алею!

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» завершилась 20 квітня, проте ДП «Жовківське лісове господарство» на цьому не зупиняється. Як ми уже анонсували, у переддень Всесвітнього дня Землі пройшло ще одне масштабне лісокультурне дійство. Працівники нашого підприємства, спільно з депутатами Сокальської районної ради, працівників апарату Сокальської районної адміністрації та іншими небайдужими посадили липову алею на території Великомостівського лісництва, вздовж траси Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Жовква.

Співорганізатором акції став А.І.Сенюк – депутат Сокальської районної ради, голова постійної комісії агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та розвитку сільських територій.

Директор ДП «Жовківський лісгосп» Степан Сохнацький підтримав хорошу ідею, і її вдалось втілити в життя. Він, будучи лісничим, уже створив липову алею 20 років тому на території В’язівського лісництва. Керівник «Жовківського лісгоспу» розповів усім, чому обрали саме липові саджанці, адже як він зауважив «липа – це дерево-довгожитель», вони здатні прожити на одному місці до 600 років. У цього дерева цілюще все: починаючи від кори і гілок і закінчуючи листям. І, зрештою, провів інструктаж для усіх присутніх , як правильно висаджувати молоді липи в грунт.

Дуже хотілося б згадати усіх учасників цієї благородної справи, а було їх понад 50 осіб. Отож, цього дня участь у посадці липової алеї взяли: заступник голови Сокальської районної ради -  В.І.Бойко, головний спеціаліст ведення державного реєстру виборців Мельник М.Я., спеціаліст цього ж відділу Палка М.Я., спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами – Кравецький В.Я., спеціаліст відділу ЖКГ – Коцюба В.Є., головний спеціаліст фінансового управління Сокальської РДА – Конічик Н.П., системний адміністратор – Плетінка О.С., провідний спеціаліст відділу містобудування і архітектури –Коробко Д.І., начальник відділу агропромислового розвитку – Тарасюк О.П., депутати Сокальської районної ради – Мединська С.І. та Плетінка Є.Я. , кореспондент радіо «Сокаль» - Анна Бродюк. Також до акції долучились перший заступник голови Сокальської РДА – Задолинна І.Р. та керівник апарату цієї ж організації - Білець В.М. .

Від ДП «Жовківське лісове господарство» присутніми були: лісничі Великомостівського (Бочилюк І.А.), Низівського( Михайлюк М.М.),Бутинського (Дудка М.М.), Соснівського (Биков В.А.), Зіболківського (Купецький Р.В.), Любельського (Євдокімов Б.М.) та працівники цих лісництв. До слова, саджанці лип були доставлені на місце їхнього теперішнього «постійного місця проживання» саме з цих лісництв.

Учасники попрацювали на славу, було висаджено 710 молодих лип. Загальна протяжність липової алеї склала 3550 м. . Усі були задоволені результатом спільної праці, а п. Сенюк А.І. запропонував продовжити нашу алею до терен Жовківщини уже цієї осені.

Ось так, завдяки співпраці усіх зацікавлених небайдужих сторін, стають реальністю чудові, корисні суспільству задуми. Кожна така акція доводить, що співпраця ДП «Жовківське лісове господарство» з громадськістю дає чудові плоди. Бо як же все-таки приємно повертатись до рідної домівки, коли тебе зустрічають своїми шумними верховіттями такі рідні липи. Кожен учасник добре пам’ятає де посадив своє іменне деревце, а це приємніше вдвічі - спостерігати за тим як росте дерево, посаджене власноруч. З таких акцій і починається Україна, вона є в кожному з нас: у кожному камінчику і кожній травинці, дорозі додому і в кожному посадженому дереві. Бо хто ж як не ми створить належні умови для проживання на своїй землі?!

Прес-служба ДП «Жовківське лісове господарство»

Переглядів: 451 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]