· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


Архів записів


Друзі сайту



28.03.2024, 11:01
Головна » 2016 » Квітень » 14 » Підприємство приймає іноземних гостей
07:28
Підприємство приймає іноземних гостей

12 квітня, наше підприємство мало приємність зустрічати на своїх теренах бажаних гостей : двох молодих людей, представників освітньої галузі (а можливо – майбутніх науковців), мешканку Швеції, студента-магістра Магдалену, та представника кафедри МЗЕД ІЕЕМ Софію. Метою візиту було практичне дослідження того, який вплив заборона експорту необробленої деревини має на лісогосподарські підприємства України.

В ході зустрічі, між директором нашого підприємства, п. Сохнацьким Степаном Степановичем та нашими гостями, відбулася досить вичерпна розмова в форматі інтерв’ю, підчас якої обговорювалися головні ризики, спричинені потенційною забороною експорту круглого лісу та вже наявні втрачені можливості від заборони експорту необроблених лісоматеріалів породи дуб, тощо.

Гості-освітяни, і зокрема – п. Магдалена, мали змогу отримати відповіді на найрізноманітніші питання, що стосуються способів ведення лісового господарства в нашій державі, певних нюансів щодо механізмів реалізації необробленої деревини, ціноутворення, збутової політики, тощо. Цікавились також питаннями можливостей та перспектив розвитку власної переробки деревини на підприємстві, наявністю виробничих фондів, тощо.

В свою чергу, в ході діалогу і нам було дуже цікаво довідатися про те, якою є організація системи лісового господарства в Швеції, специфіка та особливості ведення господарювання, тощо.

По завершенню розмови гості, на запрошення директора, відвідали дендропарк рослин-екзотів, що знаходиться поблизу контори В’язівського лісництва, де з приємністю для себе відкрили багато нового в царині дендрофлори.

Можливість обмінятися досвідом та поспілкуватися на професійну тематику  з іноземцями – не лише корисна, але завжди і приємна оказія для працівників та адміністрації нашого підприємства. 

Переглядів: 392 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]