· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Архів записів


Друзі сайту



25.04.2024, 17:56
Головна » 2018 » Травень » 7 » Нагородження учасників конкурсу "Людина і ліс"
14:59
Нагородження учасників конкурсу "Людина і ліс"

7 травня в актовому залі ДП «Жовківське лісове господарство» відбулось урочисте нагородження переможців районного конкурсу на кращий малюнок та твір на лісову тематику «Людина і ліс».

Школярі разом зі своїми наставниками прибули на цей захід. Особисто привітати дітей, та вручити їм призи прийшов наш директор Степан Сохнацький.

Спершу, він розповів дітям про важливе значення лісів для існування усього живого на нашій планеті. Він наголосив, що для лісівників дуже важливим є усвідомлення школярами значущості лісів для людини, їх ознайомлення з проблемами лісу та екологічного становища свого краю.

У конкурсі на кращий малюнок перше місце посіла Гадада Тетяна (Жовківська ЗОШ №1), Єрома Тетяна (Жовківська ЗОШ №1). Приз – 300 гривень.

Друге місце зайняли: Погранична Тетяна (Боянецька ЗОШ), Нагуляк Юлія(Добросинська ЗОШ), Шафранська Наталія (Дублянська ЗОШ). Приз – 200 гривень.

Третє місце розділили між собою Гевак Марта (Мервичівська ЗОШ),Хомяк Дмитро (Жовківська ЗОШ №3) та Михальчук Софія (Жовківська ЗОШ №1). Приз – 100 гривень.

У номінації наймолодший учасник конкурсна комісія відзначила Безпалька Дмитра – учня 1 класу Жовківської ЗОШ №1. Приз – 200 гривень.

За найкраще втілення ідеї відзначено Боруц Катерину з Воле-Висоцької ЗОШ. Приз – 200 гривень.

У конкурсі на кращий твір перемогу здобули : Панчишин Анастасія (Дублянська ЗОШ), Скосарьов Дмитро (Великогрибовицька ЗОШ).

Друге місце та премію у розмірі 200 гривень отримали:

Юнко Максим (Новоскварявська ЗОШ), Шурко Діана (Гребінцівська ЗОШ), Вовчанська Вероніка (Жовківська ЗОШ №1), Ковальовська Олена (Любельська ЗОШ ).

Власниками третіх місць і грошової премії 100 гривень стали: Яцев Олена (Староскварявська ЗОШ), Затушевська Валерія(Добросинська ЗОШ), Кайсим Тетяна (Глинська НВК).

Усі інші учасники були нагороджені грамотами та заохочувальними призами за активну участь у конкурсі.

Після церемонії нагородження директор нашого підприємства провів невеличку екскурсію для школярів по дендропарку Жовківського лісгоспу. Розповів дітям про реліктові дерева, які ростуть у нашому дендрарії, декоративні кущі, квітучі екзоти дендропарку. Продовження цікавої розмови відбулось у кабінеті директора, де він показував дітям карту лісів нашого підприємства.

Усі присутні сьогодні щиро дякували за теплу зустріч та пізнавальну інформацію. Ну а ми ще раз вітаємо усіх переможців та учасників цьогорічних конкурсів і кажемо їм: «До нових зустрічей у наступному році!»

Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 396 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]