· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту



23.04.2024, 07:32
Головна » 2015 » Червень » 4 » Міжнародний день захисту дітей в ДП «ЖОВКІВСЬКИЙ ЛІСГОСП»
14:14
Міжнародний день захисту дітей в ДП «ЖОВКІВСЬКИЙ ЛІСГОСП»

В перший день літа Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії.

Адже саме в дітях – наше продовження, здійснення своїх мрій і сподівань!

Усі батьки прагнуть, щоб їх діти росли здоровими та радісними.  У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Так давайте зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашого рідного краю, нашої незалежної України!

Профспілкова організація ДП «Жовківське лісове господарство» за допомогою та підтримкою директора  п.Сохнацького С.С., організувало справжнє свято для діточок працівників нашого підприємства.

2 червня 2015 року, 43 дитини (віком від 5 до 14 років) разом з батьками були запрошені до актового залу лісгоспу для привітання зі святом – Днем захисту дітей.

Кожній дитині було урочисто повязано святковий галстучок та вручено іменний бейджик. Перед тим, як вирушити в дорогу, дітки та дорослі зібралися біля Матіньки Божої та промовили молитву.

Було замовлено комфортабельний автобус та організована поїздка до Сімейно-розважального закладу «Веселий Вулик» м.Львів, де діткам була представлена святкова програма за участю аніматорів. Проводились різноманітні ігри, розваги та конкурси, дітки грали на ігрових автоматах та стрибали на батутах, проходили перешкоди в ігровому лабиринті та «купалися» в сухому басейні серед тисячі різнокольорових кульок. А також, ми не забули пригостити малечу смачненькими стравами та напоями.

Веселі, щасливі, усміхнені та трішечки втомлені, сіли в автобус та вирушили додому.

В дорозі кожній дитині додатково були видані смаколики, а саме: сік, печиво та йогурт.

На зворотньому шляху була зроблена зупинка для урочистого запуску небесного ліхтарика «МРІЇ ТА БАЖАННЯ».

Діточки та дорослі, які супроводжували групу, вийшли на галявину та взявшись за руки стали в коло, загадали бажання та запустили в небо ліхтарик. У всіх, було одне єдине бажання – ЩОБ СКОРІШЕ НАСТАВ МИР НА НАШІЙ ЗЕМЛІ, НАШІЙ РІДНІЙ УКРАЇНІ!

Повернувшись до Жовкви, біля контори батьки зустріли своїх счастливих діточок, які на перебій ділились враженнями від поїздки.

Батьки висловили свою подяку директору ДП «Жовківське лісове господарство» п.Сохнацькому С.С. та організаторам цього заходу – голові профспілки Слободяник І.М. та інженера по підготовці кадрів Тяжкун Г.М.

Соціальна направленість нового колективного договору прийнятого 26.02.2015 року передбачає тісну співпрацю керівництва із членами сімей працівників підприємства і тому подібні зустрічі будуть постійними.

Бажаємо нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Переглядів: 492 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]