· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Архів записів


Друзі сайту



25.04.2024, 18:02
Головна » 2018 » Квітень » 23 » Хвала рукам, що садять ліс
06:35
Хвала рукам, що садять ліс

На завершення акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» у ДП «Жовківський лісгосп» відбулися два масштабні лісовідновні заходи у Соснівському та Любельському лісництвах.

У Соснівському лісництві, уже традиційно, садили свій ліс працівники фірмового магазину «Columbia» та об’єднання компаній «Octo Via Group» - хороші друзі нашого підприємства. Незмінним організатором виступив Ігор Дулин. Щороку навесні та восени вони незмінно приїжджають на лісокультурну кампанію у Соснівське лісництво. Сьогоднішня посадка для багатьох з них була вже сьомою у Жовківському лісгоспі. Активісти реєструвались для участі у посадці молодого лісу у групі, спеціально створеній на фейсбуці. Подію анонсували за кілька тижнів, тому більшість з них мали змогу взяти участь у хорошій справі. Бажаючих було стільки, що вони розділились на дві групи. У Соснівське лісництво приїхало 60 учасників, решту - садили ліс в іншому лісгоспі.

У Любельське лісництво посадити лісові культури приїхали керівники та працівники департаментів та структурних підрозділів ЛОДА. Зокрема, Управління фізкультури та спорту, Департаменту фінансів, Департаменту з питань цивільного захисту та Державного архіву Львівської області. Загалом усіх було понад 50 осіб.

Традиційний майстер-клас з висадки сіянців у грунт від директора С.Сохнацького і робота закипіла.

Окрім того, на сусідній ділянці учасники акції мали змогу побачити як ростуть молоді сосни, посаджені ними минулоріч.

В результаті спільної праці у Соснівському лісництві висадили 11042 тис. сіянців. У Любельському лісництві висаджено 8790 тис. шт.

Ці дві великі акції з посадки лісу схожі між собою. Схожі тим, що в обох лісництвах садити ліс приїхали люди різних професій, різного віку, батьки із маленькими лісолюбами. Сьогодні їх поєднало бажання долучитись до благородної місії. Пройдуть роки, десятки років. Підніметься і зашумить верховіттям крон молодий ліс. Ліс - то є життя! Він ростиме з найменшими учасниками наших акцій. Колись, у тіні великих дерев, які садили батьки, відпочиватимуть їхні діти!

 

Прес-служба ДП «Жовківськи йлісгосп»

Переглядів: 461 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]