· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Архів записів


Друзі сайту



29.03.2024, 14:19
Головна » 2018 » Вересень » 19 » Фестиваль "Мисливська ватра" у Сколе
13:01
Фестиваль "Мисливська ватра" у Сколе

15 вересня в м.Сколе, на території ландшафтного парку палацу баронів Гределів, відгримів перший міжнародний фестиваль «Мисливська ватра», приурочений Дню працівника лісу. Святкування пройшло у дусі кращих традицій мисливства. Насичена програма культурного заходу включала в себе Богослужіння у храмі, освячення штандартів мисливських колективів, урочисту ходу цетральними вуличками Сколе до палацу баронів Гределів( знаних мисливців XIX століття).

Особливо святкової атмосфери надавали запальні виступи вокальних колективів на мисливську тематику. В межах цього фестивалю відбулось й урочисте нагородження кращих працівників лісогосподарських підприємств. Щиро радіємо за наших колег: грамотою Львівської обласної ради нагороджено бухгалтера ДП «Жовківський лісгосп» - Росу З.В, почесно грамотою Львівського ОУЛМГ – провідного інженера лісового господарства Харка Р.С.


Команда ДП «Жовківський лісгосп» взяла активну участь у конкурсах експозиції мисливських трофеїв, приготування мисливської страви, виконання мисливської пісні, гуморески. Вправлялись у стрільбі з пневматичної зброї. Частували жовківчани гостей та друзів смаженими дикими качками та перепілками, м’ясом вепра та шурпою з нього, іншими смаколиками, приготованими на вогні. Окреме спасибі висловлюємо о.Василію Крушельницькому – нашому капелану лісвників Жовківщини, що супроводжував делегацію Жовківського лісгоспу на цьому фестивалі.


Тут у Сколе панувала справжня атмосфера свята, відчувався командний дух. Чудове спілкування у колі однодумців, презентація підприємств, нові знайомства, презентація книги Чудійовича – «Мисливська Атлантида Карпат», виставка собак мисливських порід, імітація голосу оленя благородного, різноманітні майстер-класи, дегустування страв мисливської кухні - і це ще далеко не весь список культурного заходу.
Тож усі, хто долучився до мисливського фесту – не прогадали! Було пізнавально, цікаво та весело. 
Як зазначали організатори свята, основним завданням було розвивати традиції мисливства, культуру полювання на Львівщині! Бо мисливство це і є культура, що дозволяє зберігати природу і оберігати тварин.


Прес-служба ДП «Жовківський лісгосп»

Переглядів: 558 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]