· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту



25.04.2024, 10:35
Головна » Архів матеріалів

На виконання рішення засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 14 серпня 2015 року, що відбулась під головуванням Прем'єр-міністра України Яценюка А.П.: 
   
1. Припинити полювання на території Львівської області на період високої і надзвичайно високої пожежної безпеки. 
2. Львівському обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Державній екологічній інспекції у Львівській області, Головному управлінню Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області організувати та здійснювати рейдові патрулювання з виявлення та притягнення до відповідальності порушників правил полювання та правил пожежної безпеки. 
  3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

... Читати далі »
Переглядів: 505 | Додав: ЖЛГ | Дата: 18.08.2015

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» за №1478-111 від 22 лютого 2000р. по ДП «Жовківський лісгосп» видано наказ №100 від 20 квітня 2015 року «Про проведення полювання в мисливському сезоні 2015/2016 років на території мисливських угідь ДП «Жовківський лісгосп». 

Згідно нього з 18 години 8 серпня 2015р. в мисливських угіддях лісгоспу відкривається один із найпопулярніших видів полювання – на пернату дичину. Триватиме він до 29 листопада включно.

Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати: качок-3шт.,голубів – 10шт, лисок – 5шт ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: ЖЛГ | Дата: 31.07.2015

Для Львівщини збір лісових культур є суттєвим сезонним заробітком. Це значно сприяє розвитку підприємництва у заготівлі та експорті ягід та грибів. З метою упорядкування даного напрямку господарської діяльності на Львівщині затверджені ліміти спеціального використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісових користувань.

Відповідно до ст. 31, 72, 73 Лісового кодексу України, за поданням Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Львівською обласною державною адміністрацією видано розпорядження від 27.07.2015 № 355/0/5-15 «Про затвердження лімітів спеціального використання лісових ресурсів при заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійсненні побічних лісови ... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: ЖЛГ | Дата: 29.07.2015

В зоні діяльності Державного підприємства “Жовківське лісове господарство” в межах Жовківського, Сокальського та Кам'янка-Бузького адміністративних районів функціонують 46 лісопильних об'єктів. Лише незначна кількість з них здійснюють свою діяльність офіційно. Наявність незаконно діючих пилорам сприяє веденню “тіньового” обігу деревини та пиломатеріалів, позбавляючи державний та місцеві бюджети значних коштів а працівників офіційного працевлаштування та соціальних гарантій.

Важливість цього питання спонукала проведенню 16 липня в приміщенні Жовківської райдержадміністрації робочої зустрічі по питанню легалізації роботи цих лісопильних і деревообробних об'єктів.

... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: ЖЛГ | Дата: 23.07.2015

До керівництва Жовківського лісгоспу звернулися представники Жовківської РДА з проханням сприяння у ремонті військового автомобіля. Завдяки роботі  двох слюсарів ремонтної майстерні лісгоспу військовий ЗіЛ-131 було відремонтовано та передано у військову частину.

Це одна із багатьох допомог підприємства Українській армії. Працівники лісгоспу беруть активну участь у будівництві фортифікаційних споруд у зоні проведення антитерористичної операції. З початку року на будівельних роботах вже побувало 26 чоловік, зараз у зоні АТО перебувають восьмеро наших працівників.

  ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: ЖЛГ | Дата: 13.07.2015

Мандри - це завжди прекрасно. І ми подорожуємо в чужі краї, якщо є така можливість. Але така можливість є не у кожного, тож не варто свого цуратися. У нас теж стільки перлин, творених руками людини і природою, тільки треба бачити і шанувати те, що нам Бог дарував.

Колективу редакції «Голос з-над Бугу» теж випала нагода подорожувати. Мандри наші були недалекі, але змістовні духовно, а також напоєні чарами навколишньої природи. Наш маршрут спочатку проліг у Крехівський монастир. Кілька штрихів з його історії.

Засновниками Крехівського монастиря вважаються ченці Києво-Печерської Лаври Йоіль та Сильвестр. Вони у 1590-х роках поселились у вирубаній в скелі печері за 12 км ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: ЖЛГ | Дата: 07.07.2015

13 червня делегація ДП «Жовківський лісгосп» відвідала Івано-Франківський лісовий селекційно-насіннєвий центр. Головною метою візиту  був обмін досвідом у вирощуванні посадкового матеріалу.

Оглянувши територію центру, лісівники Жовківщини відмітили різноманіття дерев та кущів для ландшафтного дизайну, майданчики для посадматеріалу з закритою кореневою системою, школи декоративних рослин та багато іншого.

Ознайомившись з комплексом насіннєвого центру гості отримали багато позитивних вражень а також придбали пасадматеріал для поповнення колекцій дендропарків лісництв Жовківського лісгоспу новими екзотами та реліктами.

Переглядів: 563 | Додав: ЖЛГ | Дата: 16.06.2015

По завершенню навчального року настають довгоочікувані школярами літні канікули. Однак не всі прагнуть до відпочинку – є і такі школярі що хочуть удосконалювати набуті ними знання. Ще навесні, під-час проведення лісівничих конкурсів, усіх учасників Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» директор Жовківського лісгоспу Степан Сохнацький запрошував відвідати з екскурсіями В’язівське лісництво, де від був лісничим понад 23 роки.

І ось 11 червня до В’язівського лісництва завітали учні Велико-Грибовицької середньої школи. Екскурсію по території В’язівського лісництва провів лісничий Ігор Слободяник. Він ознайомив школярів з тим як ведуть господарство лісівники, показав розсадник, теплицю, дендропарк,  розповів про усі види декоративних рослин з великого біорізноманіття тих, що ростуть на території лісництва.< ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: ЖЛГ | Дата: 12.06.2015

Шановні мешканці Жовківського, Сокальського та Кам’янко-Бузького районів, адміністрація ДП «Жовківський лісгосп» доводить до Вашого відома, що з метою запобігання виникнення лісових пожеж, недопущення порушень правил пожежної безпеки в лісах, враховуючи високу пожежну небезпеку в лісових насадженнях нашого підприємства та у відповідності до розпорядження Львівської ОДА по лісгоспу видане розпорядження про тимчасову заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до лісових масивів ДП «Жовківське лісове господарство».

В зв’язку з цим у ДП «Жовківський лісгосп» розроблені заходи щодо спільного патрулювання лісових масивів працівниками лісової охорони та міністерства внутрішніх справ.

... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: ЖЛГ | Дата: 11.06.2015

28 травня під  час охорони лісових насаджень ДП «Жовківський лісгосп» у 45 кварталі Любельського лісництва при вчиненні самовільної рубки затримано мешканця с.Бутини. Ним було зрубано 5 дерев породи сосна. В наслідок порушення вимог лісового законодавства державі заподіяна шкода в розмірі 18280 гривень. На лісокрадія складено адмінпротокол і його викликано до контори лісгоспу на засідання комісії для винесення постанови про накладення адміністративного стягнення.

Загалом, з початку року, у Жовківському лісгоспі при проведенні рейдових робіт затримано та притягнуто до відповідальності 11 лісопорушників.

Переглядів: 540 | Додав: ЖЛГ | Дата: 09.06.2015

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 47 48 »