· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Архів записів


Друзі сайту



23.04.2024, 07:57
Головна » Архів матеріалів
Дорогі друзі, мешканці та працівники лісового господарства  Жовківського, Сокальського та Кам’янко-Бузького районів!

Сердечно  вітаю  Вас із величним  святом  - Світлим  Воскресінням Христовим! 

Хай   християнська  доброта, милосердя  і радість  панують у  Ваших сім’ях,  і  принесуть Вам  мир,  здоров’я,  щастя,  святковий настрій.

Нехай  Боже  благословення   буде  запорукою   миру  ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: ЖЛГ | Дата: 29.04.2016

26 квітня 2016 року директором ДП «Жовківський лісгосп» Степаном Сохнацьким разом із керівниками структурних підрозділів було проведено об’їзд лісництв та цехів лісгоспу.

Головною метою заходу була перевірка благоустрою території лісництв та цехів після осінньо-зимового періоду.

Під час об’їзду оглядались всі адмінприміщення лісгоспу, перевірялось  упорядкування та догляд в парках, шкільних відділеннях та теплицях, вирощування власного стандартного та декоративного посадматеріалу. Наголошувалось на постійне оновлення межових знаків, квартальних стовпів, поновлення наглядної агітації.

... Читати далі »

Переглядів: 491 | Додав: ЖЛГ | Дата: 28.04.2016

Не так давно закінчився сезон полювання, але турботи мисливців не закінчуються ніколи.

Зараз триває підгодівля і охорона фауни від хижаків і браконьєрів.

 Наступив період тиші в лісових масивах - дикі тварини приносять потомство і вирощують його.

Ще одна з яскравих  складових полювання - це мисливські собаки.

Полювання з мисливським собакою  приносить незрівнянну радість від спостереження за хорошою роботою собаки, відчуття присутності надійного помічника на полюванні, надає азарт і емоційну насиченість полюванню. Унемо ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: ЖЛГ | Дата: 20.04.2016

16 квітня у переможці обласного конкурсу на краще шкільне лісництво учні Соснівського шкільного лісництва Червоноградської ЗОШ І- ІІІст. № 14 взяли участь в озелененні території навколо Лаврівського монастиря св.Онуфрія.

Дана Акція має назву «Посади Отчий ліс» і починаючи з 2007року проводиться щорічно. Гору, яка займає близько двох гектарів, засаджують саджанцями, а їх уже понад три тисячі, які приживаються напрочуд добре. Тут також закладені іменні лісові стежки.

У цьогорічній посадці до учнів шкільного лісництва Пастушиної Ольги, Шиш Василя, Югансон Артема, Затхей Олега та Головіної Каріни під керівництвом Попович Інни долучилися представники Центру національного виховання ім.Андрея Шептицького та Громадської організації «Святий Юр».

... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: ЖЛГ | Дата: 18.04.2016

14.04.2016 року о в приміщенні Львівського обласного управління  лісового та мисливського господарства відбувся обласний конкурс на краще шкільне лісництво.

18-ть шкільних лісництв з усіх районів Львівщини змагалися між собою щоб визначити найкращого. Конкурс складався з 3-ох етапів: презентація шкільного лісництва, захист науково-дослідної роботи та виставка робіт шкільного лісництва.

У напруженій боротьбі перемоги здобули учні Соснівського шкільного лісництва ДП «Жовківське лісове господарство» що представляють Червоноградську загальноосвiтню школу I-III ступенiв № 14 м.Соснівка, керівник п.Наталя Щербань.

... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: ЖЛГ | Дата: 15.04.2016

14 квітня 2016 року  у рамках проведення  «Місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля» працівники  контори ДП «Жовківський лісгосп», разом з  директором  лісгоспу, провели прибирання та озеленення території перед адмінбудівлею лісгоспу та доповнили новими саджанцями парк лісгоспу.

Участь в акції прийняли працівники контори лісгоспу та В’язівського  лісництва.

Провели висадку таких порід:  будлея  Давида, ялівець горизонтальний, ялівець козацький, ялівець звичайний, форзиція, вейгела квітуча, спірея японська, спірея Вангута, тис ягідний, туя західна ф.Смарагд, туя західна ф.Говея,  туя с ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: ЖЛГ | Дата: 15.04.2016

14 квітня голова Жовківської РДА Надія Щур провела  засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На порядку денному були наступні питання:

1. Посилення протипожежного захисту об’єктів, населених пунктів, лісів, торфовищ та сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2016 року та готовності до реагування у разі виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій на них.
2. Про результати проведення у 2016 році технічної інвентаризації захисних споруд, про стан утримання захисних споруд цивільного захисту на об’єктах господарської діяльності Жовківського району.
3. Забезпечення власниками житлового Фонду утримання систем газопостачання та димових і вентиляційних каналів в належному стані згідно вимог &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: ЖЛГ | Дата: 14.04.2016

Сьогодні в приміщенні ДП «Жовківський лісгосп» відбулась зустріч колективу з головним державним інспектором з питань організації роботи ДПІ Жовківського району п.Наталією Сиротюк. Пані Наталя ознайомила колектив з кампанією декларування доходів у 2016 році, тому. Розповіла про зміни та нововведення в оподаткуванні доходів фізичних осіб, адже на сьогоднішній день є дуже важливо, щоб люди, на своїх робочих місцях та і в суспільстві загалом, були обізнаними та грамотними у своїх діях, як платники податків.

Учасники зустрічі отримали брошури, які містять основні витяги законодавства щодо прав та обов’язків платників податків. Окремо було наголошено про порядок повернення податкового кредиту.

Зустріч виявилася дуже корисною адже колектив ДП «Жовківський лісгосп ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: ЖЛГ | Дата: 14.04.2016

12 квітня, наше підприємство мало приємність зустрічати на своїх теренах бажаних гостей : двох молодих людей, представників освітньої галузі (а можливо – майбутніх науковців), мешканку Швеції, студента-магістра Магдалену, та представника кафедри МЗЕД ІЕЕМ Софію. Метою візиту було практичне дослідження того, який вплив заборона експорту необробленої деревини має на лісогосподарські підприємства України.

В ході зустрічі, між директором нашого підприємства, п. Сохнацьким Степаном Степановичем та нашими гостями, відбулася досить вичерпна розмова в форматі інтерв’ю, підчас якої обговорювалися головні ризики, спричинені потенційною забороною експорту круглого лісу та вже наявні втрачені можливості від заборони експорту необроблених лісоматеріалів породи дуб, тощо.

Гості-осв ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: ЖЛГ | Дата: 14.04.2016

09 квітня 2016 року о 16.30 год. в кв.41 Соснівського лісництва лісовою охороною ДП «Жовківське лісове господарство», під час патрулювання, затримано лісопорушника Пашковського Миколу Івановича жителя с.Борове Сокальського району, який самовільно зрізав 1 сухостійне дерево породи сосна об’ємом 0,18 кбм.

Внаслідок порушення вимог лісового законодавства державі заподіяна шкода в розмірі 547,50 грн. На місці порушення було складено протокол про адміністративне правопорушення, лісопорушник визнав свою провину та добровільно відшкодував нанесені збитки.

Переглядів: 373 | Додав: ЖЛГ | Дата: 12.04.2016

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 47 48 »