· RSS
Меню сайту


Пошук


Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


Архів записів


Друзі сайту



19.04.2024, 18:37
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » 14 жовтня - День Захисника України
14:46
14 жовтня - День Захисника України

Завтра, 14 жовтня, в календарі зустрічаються одразу декілька гарних свят – Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва, День захисника України та 75-річчя від створення УПА. Таке співпадіння не є випадковістю, адже вшанування українського війська саме на Покрови – історична українська традиція.

Слід зазначити, що День захисника України як офіційне свято є відносно новим. Свято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу.

На жаль, час, в якому ми живемо, далеко не можна назвати спокійним. Війна на сході так чи інакше торкнулася кожного нашого співвітчизника. Однак, завдяки мужності та героїзму наших воїнів, що вдень і вночі стримують ворога на передових лініях оборони, більшість наших співгромадян живуть під мирним небом.

В цей святковий день, День захисника України, хочеться особливо подякувати всім, хто так чи інакше робить свій вклад в оборону нашої Вітчизни. Всім тим, хто заради спокійного сну своїх рідних, близьких, та і просто своїх співвітчизників, всіх нас, змушений спати в окопах та жити під обстрілами. Також не варто оминути добрим словом і тих, хто безпосередньо не бере участі в бойових діях, проте своєю клопіткою працею та вірною службою в рядах нашої армії забезпечує обороноздатність нашої держави.

Події на сході не оминули і наше підприємство. Багато наших працівників так чи інакше залучалися до справи оборони нашої Вітчизни. Хтось – будуючи фортифікаційні споруди, хтось – відбуваючи службу в рядах збройних сил, хтось – на передових лініях оборони.

З нагоди святкування Дня захисника України, по підприємству були відзначені працівники, котрим випала доля бути причетними до оборони нашої вітчизни в зоні проведення АТО. Серед них – верстатники лісокомплексу Кобрин Андрій Володимирович, Широковський Михайло Георгійович, Білецький Богдан Михайлович, Горлай Василь Ярославович. А ще одного працівника нашого підприємства, вальника лісу Бутинського лісництва – Леськіва Юрія Мирославовича, з нагоди святкування Дня захисника України, було представлено до нагородження Почесною грамотою Державного агентства лісових ресурсів України. Декотрі наші працівники і досі відбувають службу в армії. Зокрема, це вальники лісу Сагала Р.М., Долецький І.І., Широковський М.Г., Бучко О.Є.

Шановні наші захисники! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня захисника України. Хай доля пошле вам мирного неба, щастя, удачі, а Бог оберігає від всяких небезпек! Ваша служба на благо Вітчизни – запорука нашого спокійного та мирного життя, і кожен наш співвітчизник назавжди в неоплатному боргу перед вами та вашою звитягою. Безмежно дякуємо вам, всім, хто береже наш спокійний сон, хто взявши в руки зброю удень та вночі стоїть на варті, стримуючи агресію ворога.

Ви – наша гордість! Ви – гідні нащадки великих предків, які достойно продовжують славні традиції нашого війська!

Переглядів: 389 | Додав: ЖЛГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]